Reis opties

how to write an essay unimelb https://www.paperhelp.nyc how to write a letter properly

Hi!

Ik zet hier wat opties neer voor de reizen. Het zijn maar opties en je kunt vaak ook een ander hotel op eenzelfde bestemming kiezen. Ik heb een paar ver weg bestemmingen en wat dichterbij bestemmingen. Ver weg is natuurlijk wel een stukje duurder, maar zo kun je het verschil een beetje zien. Mijn aanrader is btw Zakynthos binnen Europa (helemaal onderaan). Buiten Europa zijn er meerdere mooie plaatsen.

De sites die ik gebruik en waar ik zeer over te spreken ben zijn: Vakantiediscounter (klik hier) , Corendon (klik hier), TUI (klik hier) en Sunweb (klik hier).

Mexicooooo

Mexico is echt een sprookjes bestemming. Zoals jullie zelf al zeiden is dat natuurlijk wel een stukje duurder. Toch vond ik een reis die relatief mee viel in prijs. Je hebt de keuze tussen een 3 sterren hotel op 400 meter van het strand en een all in hotel. Het 3 sterren hotel is een stuk goedkoper!

Klik hier voor het 3 sterren hotel (€746)

Klik hier voor een all in hotel (rond de €1000.-)   of aan het strand KLIK HIER 

Bali

Ik ga er zondag heen, ik kan je laten weten hoe het was. Kuta is een plaatsje waar heel veel te doen is. Het leven in Bali is heel cheap. Het is wel zo dat het een 10 daagse reis is.

KLIK HIER (€840)

Sanur Plaza hotel kunt er gwn op klikken

Curaçaaaoooo

Een echt paradijsje! Ik moet wel zeggen dat je met zo’n lange reis meer tijd kwijt bent aan het reizen. Best logisch eigenlijk he? Curaçao is echt een top bestemming. Ook hier is het aanbod weer erg groot. Ook hier geld: Er zijn diverse accommodatie soorten mogelijk! (Let even op, de datums kunnen afwijken van jullie voorkeur. Wist niet of dit heel erg was)

KLIK HIER 1 (€774) 

KLIK HIER 2 (682,-)

Sint maarten

Ik ken het eiland niet en de accommodatie is niet heel bijzonder, maar ik wilde het toch even erbij zetten omdat de prijs echt absurd is.

KLIK HIER (€642,-)

Het zelfde geld voor Bonaire!

KLIK HIER (€792)

Dominicaanse Republiek

Spreekt voor zich denk ik.

KLIK HIER (€863)

NIEUWE OPTIE 

Kaapverdie (Afrikaans eiland)

Echt een strand eiland met hele mooie stranden lekker weer ect. ect. Bizar lage prijs.

KLIK HIER 1 (€389)

KLIK HIER 2 (€439)

Gambia

Ik vind Gambia echt een top land. Veilig en heel veel te bieden. Check hier mijn blog ook eens.

KLIK HIER 1 (€524)

Turkije

Marmaris schijnt weer veilig en tof te zijn. Ik ben er geweest en vond het super. Ik zou wel ff checken hoe de stand van zaken daar nu is. (jij volgens mij ook toch Francis)

KLIK HIER (€229)

Griekenland

Kreta –> Hier was ik ooit reisleider. Ligt net boven Cherso en is echt een heel knus dorpje KLIK HIER (€507)

Kos –> Veel te doen, kan ook zomaar een goede optie zijn. KLIK HIER (€229)

Zakynthos –> Dit is misschien wel mijn aanrader binnen Europa! Een mooie authentieke bestemming met toch genoeg stap mogelijkheden. Erg nieuw en heel erg tof! KLIK HIER (€259)  Mocht je het wat vinden laat het even weten, ik kan meer acco’s vinden maar anders word het zoveel.

Als jullie een bestemming weten of ergens andere opties van willen moet je het maar zeggen dan kijk ik weer mee. Ik heb diverse bestemmingen met opzet niet meegenomen omdat ik denk dat die niet zo geschikt zijn met z’n 2e of tijdens de zomer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sebastiaan

Content creator

Reist als het even kan de wereld rond, met een camera in zijn hand. 

Video's
Mijn favorieten