Cheap vakanties!

how to write an article fce for schools freeessaywriter how to write cover letter for employment
how to write an essay grade 32 https://www.paperhelp.nyc/ how to write a cover letter on email

In Nederland zijn er heel wat reisorganisaties waarmee je heel goedkoop op vakantie kunt. Het vinden van deze goedkope vakanties, dat is de kunst. Ik heb een klein algemeen overzichtje gemaakt met reisorganisaties waar je zeker even een kijkje moet nemen wanneer je een goedkope vakantie zoekt!

Er zijn heel wat organisaties die zonvakanties aanbieden. Hieronder deel ik mijn favoriete (en vaak goedkoopste) organisaties met jou:

 1. Sunweb
  Sunweb staat natuurlijk bekend om de reclames met Harry de reisleider en tegenwoordig om de mooie reclame met het liedje ” follow the sun” op de achtergrond. Subweb heeft een heel breed aanbod op het gebied van zonvakanties. Subweb heeft tegenwoordige speciale categorieën zoals ” Uniek & Authentiek” en ”Bijzondere belevenissen”. Hiermee onderscheidt Sunweb zich van de andere grote organisaties. De prijzen van Sunweb blijven me soms verbazen!
  Bekijk de website van Sunweb
 2. Corendon
  Corendon is begonnen als dé Turkije specialist. Tegenwoordig biedt Corendon bijna alle populaire bestemming in zowel Europa als daarbuiten aan. Corendon heeft een aantal eigen vliegtuigen wat ervoor zorgt dat zij regelmatig hele goede lastminutes hebben!

  Bekijk de website van Corendon
 3. Tui
  Misschien wel de grootste en bekendste reisorganisatie van Nederland: Tui. Misschien herken je de Tui smile nog van het oude merk Holland International en Arke. Deze zijn vorig jaar namelijk overgaan naar de naam Tui. Tui is onderdeel van ” The World of Tui” en beschikt over meerde vliegtuigen (ook dreamliners). Tui biedt reizen aan naar bijna alle populaire bestemmingen in zowel binnen als buitenland.

  Bekijk de website van Tui
 4. Neckermann
  Neckermann is onderdeel van het grote bedrijf Thomas Cook. Neckermann beschikt over enkele eigen vliegtuigen en biedt reizen aan naar alle populaire bestemmingen zowel binnen als buiten Europa.
  Bekijk de website van Neckermann
 5. Vakantiediscounter
  Vakantiediscounter is een echte koning als het gaat om lastminute vakanties. Vakantiediscounter garandeert een laagste prijs en biedt bestemmingen overal ter wereld aan. De gebruiksvriendelijke site helpt je eenvoudig jou perfecte vakantie te vinden!
  Bekijk de website van vakantiediscounter

 

Op het gebied van jongerenreizen (in de zomer) zijn er 3 grote reisorganisaties die alle 3 stiekem wel een beetje op elkaar lijken:

 1. GOfun
  GOfun is onderdeel van Corendon en heeft broederliefde en DJ Dyna weten te strikken om deze zomer hun feestbestemmingen helemaal op z’n kop te zetten. Bij GOfun hechten ze erom veel waarde aan service en zal er alles aan doen jou een top vakantie te bezorgen. GOfun biedt alle grote partybestemmingen aan in Europa.
  Bekijk site van GOfun

 2. GOGO
  GOGO is misschien wel de bekendste en grootste van de 3. GOGO valt onder de zelfde organisatie als Sunweb en staat tevens ook bekend om Totally Summer. GOGO heeft speciaal voor haar gasten diverse artiesten gefixt zoals StukTV en Jonna fraser. GOGO biedt zowel de grote (Albu, Mallorca ect. als de minder grote (Rhodos en Malta) partybestemmingen in Europa aan.
  Bekijk site van GOGO
 3. Beachmasters
  Beachmasters is een beetje het kleine zusje van GOGO, ze vallen namelijk onder dezelfde organisatie. Beachmasters onderscheidt zich van de andere 2 door het aanbieden van surf reizen naar Spanje en Frankrijk, heel tof! Beachmasters biedt net als GOGO zowel de grote als de wat kleinere partybestemmingen aan.
  Bekijk site van Beachmasters

 

Vliegtickets kun je natuurlijk zoeken door sites van de Airlines af te gaan. Nou kost dat ontzettend veel tijd, daarom deel ik mijn favoriete ticket sites met jou:

 1. Skyscanner
  Skyscanner heeft een heel eenvoudige site waar je gemakkelijk de goedkoopste tickets kunt vinden. Skyscanner brengt geen boekingskosten in rekening en bied je de mogelijkheid om de bestemming op overal te zetten. Ook een exacte datum invoeren is niet persen nodig. Met de optie ” hele maand ” krijg je namelijk alle prijzen van heel de maand!
  Bekijk de site van Skyscanner
 2. Cheaptickets
  Cheaptickets is een ticket site die goede service biedt aan jou als klant, iets wat erg fijn kan zijn als jij een duur ticket wilt boeken maar ergens twijfel over hebt. Op cheaptickets kun je ook geld besparen door je hotel en vliegticket samen te boeken, erg handig!
  Bekijk de site van Cheaptickets
 3. Vliegtickets.nl
  Vliegtickets.nl geef jou de optie om met Airmiles te betalen, erg chill als je er toevallig nog veel hebt. Daarbij is vliegtickets.nl gewoon een erg goede ticket site met goede service. Vliegtickets.nl bied je daarbij ook nog eens een laagste prijs garantie. Wanneer jij hetzelfde ticket ergens anders goedkoper vindt, krijg je het verschil + €25 terug!
  Bekijk de site van Vliegtickets.nl
 4. WTC
  WTC staat voor ” World Ticket Centre”. WTC is uitgegroeid tot een echt begrip in de reiswereld. Op de site kun je niet alleen je vliegticket boeken, maar ook je vakantiehuis, camperreis en zonvakantie. En dat ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Zeker even meenemen in je zoektocht naar de goedkoopste tickets en vakanties!
  Bekijk de site van WTC
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sebastiaan

Content creator

Reist als het even kan de wereld rond, met een camera in zijn hand. 

Video's
Mijn favorieten